Krasnoyarsk arazi aracı Visuva T8 hakkında ilk ayrıntılar
1 093

Krasnoyarsk arazi aracı Visuva T8 hakkında ilk ayrıntılar

Krasnoyarsk'ta Visuva adlı bir şirket SUV'lar üretiyor ve arazi araçları. Şirketin son gelişmelerinden biri de T8 etiketli modeli oldu.

Visuva basın merkezi, yeni ürünün teknik detaylarının yanı sıra paletli arazi aracının iç tasarımını da paylaştı. Otomobil, olağanüstü arazi özelliklerinin yanı sıra modern bir tasarıma da sahiptir.

Gündüz sürüş farları ek aydınlatma olarak gövdeye entegre edilmiştir. Standart donanım, keşif rafı, merdiven ve korkulukları içerir.

Krasnoyarsk arazi aracı Visuva T8 hakkında ilk ayrıntılarVisuva T8'in iç kısmı böyle görünüyor. Fotoğraf: visuva.su

Monte edilmiş gövde elemanlarının ana kısmı, korozyon direnci üzerinde faydalı bir etkiye sahip olan alüminyumdan yapılmıştır. Özellikle bu teknolojinin kullanımına yönelik planlanan senaryoları dikkate alırsak.

Gövde ölçüleri ve özellikleri aşağıdaki gibidir:

✅ uzunluk - 5,1 m
✅ genişlik - 2,5 m
✅ yükseklik - 2,6 m
✅ yerden yükseklik - 580 mm
✅ boş ağırlık – 3,7 ton
✅ kapasite – 6 veya 10 kişi

Salon premium olarak tanımlanabilir. En azından paletli arazi araçları sınıfında böyle bir lüks nadirdir. İç mekanda konforlu koltuklar, çeşitli bilgi-eğlence ekranları ve sıra dışı bir direksiyon simidi bulunuyor.

İkincisi özel olarak anılmayı hak ediyor. Üretici, kendi özel direksiyon sistemine hakim olmanın özel bir eğitim veya uzun bir eğitim gerektirmediğini vurguluyor.

Şasi özellikleri aşağıdaki gibidir:

✅ tırtıl genişliği – 60 cm
✅üretim malzemesi – polimer
✅ özgül zemin basıncı – 0,095 kg/mXNUMX santimetre
✅ kontrol – direksiyon, özel sürtünme sistemi
✅ ana dişli – GAZ 71
✅ ana fren – 4 piston
✅ yerleşik frenler – 6 piston
✅ diskler - havalandırmalı, 32 cm, ana 4 piston, yan 6 piston

Santral, benzinli ve dizel olmak üzere iki motorla çalıştırılıyor. İkisi de Japonya'da yapılıyor. Birincisi, dar çevrelerde bilinen 3UZ-FE endeksine sahiptir. Hacmi 4,3 litre ve maksimum gücü 280 hp'dir. İle.

Tepe torku 440 N*m'ye ulaşır. Motor altı ileri otomatik şanzımanla eşleştirilmiştir.

Visuva T8 rayları kompozitten yapılmıştır. Fotoğraf: YouTube.com

1HD-FTE endeksli dizel enerji santralinin hacmi 4,1 litredir. Ünite, 204 N*m'lik bir "tork" ile 430 "at" üretir. Bu motor dört vitesli otomatik şanzımanla donatılmıştır.

Visuva, T8 modeli için halihazırda ön siparişleri kabul ediyor. Ancak robot o kadar popüler oldu ki, şirket geçen ay başvuruları kabul etmeyi bırakmak zorunda kaldı. Marka, takvim yılı sonunda kotanın neredeyse tamamen dolduğunu bildirdi. Paletli bir arazi aracı 10 milyon rubleye satılıyor.

Üreticinin ürün yelpazesinde fütüristik tasarıma sahip bir spor SUV olan S2 de yer alıyor. Kaputun altında bir V8 motor var. Modelin kamuya açık yollarda kısıtlama olmaksızın kullanılması onaylandı.
Bu arazi aracı hakkında neler söyleyebilirsiniz?
Haber kanallarımız

Abone olun ve en son haberler ve günün en önemli olaylarından haberdar olun.

Sizin için öneriyoruz
AK-3: askeri kopya veya eğitim uçağı

AK-3: askeri kopya veya eğitim uçağı

Yeni eğitim cihazı görünüş olarak Yak-3'e çok benziyor: Üretici, herhangi bir İkinci Dünya Savaşı uçağının bu makinenin platformuna monte edilebileceğini iddia ediyor. Eğitim içeriğinde neler var?